Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Περίληψη Βιβλίου

Παρακάτω θα βρείτε την περίληψη του βιβλίου μου σε jpg αρχείο, το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε και να το διαβάσετε. Αξιζει τον κόπο...

































































6 σχόλια:

  1. Κυριε Κοκκινακη
    Δεν ειναι δυνατόν να διαβασει κανεις το αξιολογο εργο σας στην οθονη. Θα ηταν καταλληλοτερο να το μετατρεψετε σε αρχeιο .pdf ή .doc για να το κατεβασει κανεις και να το διαβασει ως βιβλιο!
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω κι εγω..
    οι σελίδες εμφανίζονται με πολύ ψιλά γράμματα και δεν ειναι ευκολο να καθησει κανείς τόση ωρα να διαβαζει τόσο ψιλά!

    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΓΚΟΓΚΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ οσο διαβασα ολα ειναι εικασιες...(Ναι ειναι αληθεια οτι τελικα οι Μανιατες πηρανε μερος στη δολοφονια...και 99% πατησαν την σκανδαλη)
    Εκτος και αν καποιος αορατος τον σκοτωσε (οπως τον JFK)και οι Μαυρομιχαλιδες παιξανε τον ρολο του Oswald...(αποδιοπομπαιου)
    Αλλα τοτε δεν υπηρχαν αυτα τα μεσα...
    Οι Μαυρομιχαλιδες τι κανανε στην εκκλησια εκεινη την μερα δηλαδη ? Ο φρουρος του Καποδιστρια δηλαδη σκοτωσε τον Μαυρομιχαλη χωρις λογο ? Ημαρτον !!! Ολοι οι παρεβρισκομενοι καναν λαθος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο δίτομο εργο του κ. Κοκκινακη υπάρχουν απαντήσεις για καθε λογική αλλα και απίθανη ερώτηση. Ο άνθρωπος έκανε και ελπίζω να συνεχίζει να κανει σπουδαία έρευνα. προσωπικά ήμουν επιφυλακτική στην αρχη αλλα αν κανείς μελετήσει το έργο του καταλαβαίνει πως πολλά απο αυτά που μας εχουν διδάξει είναι το πιθανότερο διαστρεβλωμένα και ως εκ τουτου δεν μπορουμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι πραγματικά εγινε εκείνη τη μέρα. Για παράδειγμα κανένας απ τους μάρτυρες δεν είπε ξεκάθαρα ναι ειδα τον ταδε και τον ταδε να κανει αυτο. αοριστίες, αντικρουόμενες μαρτυρίες, μισόλογα συνθέτουν ενα θολο και υποπτο σκηνικό. Πρόκειται πραγματικά για μια σημαντική ερευνα και για εναν αλλο λόγο: περιλαμβάνει ντοκουμέντα και στοιχεία που ίσως μελλοντικά διάφοροι θα έπιδιώξουν να εξαφανίσουν. Κύριε Κοκκινάκη συνεχίστε την ερευνά σας και ενημερώστε μας για νεα στοιχεια σε νεα έκδοση! Ευχαριστώ!

      Διαγραφή